Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. 7 SFATURI PE CARE SĂ LE URMEZI PENTRU A AVEA CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ LA THEOUTFIT.RO – The Outfit

7 SFATURI PE CARE SĂ LE URMEZI PENTRU A AVEA CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ LA THEOUTFIT.RO

Acel sentiment atunci când primeşti cel mai bun set, iar ziua ta devine din ce in ce mai bună! Vrem să ai acelaşi sentiment de fiecare dată când apelezi la TheOutfit.ro. Am creat o listă care cuprinde câteva sfaturi despre care trebuie să profiţi la maxim ca experienţa ta alături de noi să fie exact ce ai visat!

Am gândit împreună cu echipa de stiliști 7 sfaturi pe care sa le urmezi pentru a avea cea mai bună experiență The Outfit! 

  1. Oferă cat mai multe detalii

Profilul tău de pe theoutfit.ro este cea mai bună sursă de informații pentru stilistul tău personal. Menține un profil detaliat și complet! Cu cât ne oferi mai multe informații despre tine și stilul tău de viață, cu atat mai mult descoperim ce haine îți plac și în care te simți cel mai bine!

  1. Spune-ne mai multe despre stilul tău

După ce ți-ai completat profilul, spune-ne ce îți place și ce nu, într-un mod interactiv! Aceasta este o nouă funcționalitate pe care am creat-o pentru ați înțelege cât mai bine gusturile. Vei trece printr-o serie de piese vestimentare, iar tu ne vei arăta dacă ai purta sau nu, sau dacă pur și simplu îl ai deja în garderoba ta! 

  1. Arată-ne garderoba ta! 

Tot într-un mod interactiv ne poți arăta ce iteme se află deja în garderoba ta! Stilistul tău va lua în considerare orice informație pe care o oferi pentru fiecare produs. Acordă mai multe informații, iar setul se va îmbunătăți considerabil de la o comanda la alta.

  1. Arată-ne panoul tău de Pinterest 

Țin minte ca de fiecare dată când voiam sa port ceva nou intrăm pe Pinterest și cautam pur și simplu idei de ținute pe care sa le încerc, le salvam, avem panoul meu de outfit-uri…Ei bine, stilistul tău personal poate arunca o privire asupra preferințelor tale! Lasă un link cu panoul tău de Pinterst. Îl va ajuta pe stilistul tau sa invete din ceea ce te inspiră si așa îți va trimite seturi similare cu stilul preferat. Tot ce trebuie să faci, este doar să ne lași un link!

  1. Provocări fit 

Ai probleme specifice atunci când îmbraci anumite haine, ajută-ne să le înţelegem. Spre exemplu dacă porţi S la cămăşi, dar de multe ori se întâmplă ca mânecile să fie mai strâmte, îi poţi comunica asta stilistului tău personal, în această secţiune! 

  1. Lasă un mesaj stilistului tău

Stilistii nostri povestesc mereu de faptul ca adora momentul în care clientele le scriu un mesaj. Poți scrie orice îţi dorești, fie ca ai auzit de un trend nou şi ai vrea să-l încerci sau poate ai un eveniment în viaţa ta care necesită o anumită ținută și ne povestesti puțin mai mult despre asta…Toate aceste lucruri îi ajută pe stilişti să aleagă pentru tine cele mai bune articole pentru ca setul sa fie exact ce ţi-ai dorit.

  1. Ultimul, dar şi cel mai important sfat: nu uita de feedback 

În momentul în care finalizezi comanda, oferă feedback pentru fiecare produs. Stilistul tău personal va lua în considerare orice informaţie pe care o oferi pentru fiecare produs returnat. Astfel setul se va îmbunătăţi de la o comandă la alta! De exemplu, dacă ai primit o pereche de pantaloni care erau prea mici, probabil erau mărimea ta, dar nu ţi s-au potrivit din cauza croielii. Specifică asta în această secţiune, iar stilistul tău personal va lua în considerare această informaţie pentru seturile următoare. 

Un mic bonus: bucură-te de spontaneitate! Misiunea noastră este să te ajutăm să îţi descoperi stilul vestimentar, asta înseamnă că uneori vei primi în set piese vestimentare la care nu te-ai fi aşteptat! Multe cliente ne spun în fiecare zi: ”Chiar nu as fi avut curajul sa-mi cumpăr așa ceva! Sau wow dacă as fi văzut piesa asta în magazin nici nu m-as fi gândit ca e stilul meu și mi se potrivește atât de bine…” 

De la momentul în care intrii pe site-ul nostru până la probarea articolelor, cam astea ar fi cele mai importante sfaturi pe care să le urmezi dacă vrei ca experienţa TheOutfit şi setul tău să fie exact cum ai visat! 

Nu uita că dansăm alături de tine și te invităm să te lași purtată de ritmul playlistului The Outfit! Deschide aplicatia Spotify, scanează codul si distrează-te! Te așteptam și pe site la secțiunea blog unde vei găsi sfatul numărul 11 și anume – inspirație și multe trucuri de styling! 😀 

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram