Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. CE SĂ PORȚI DACĂ FORMA CORPULUI TĂU ESTE PARĂ – The Outfit

CE SĂ PORȚI DACĂ FORMA CORPULUI TĂU ESTE PARĂ

Această formă a corpului are un mare avantaj, acela că poți arăta grozav în orice pereche de blugi sau în orice top! Indiferent de ce parte a corpului îți dorești să pui mai mult în evidenta (sau vrei să ascunzi) suntem aici pentru a te ajuta să te îmbraci corect și sa porti ceea ce ți se potrivește. 

Caracteristici: 

  • Talia este îngustă 
  • Zona bazinului e mai amplă 
  • Umerii mai îngustați în comparație cu șoldurile

Jocul e unul foarte simplu: poartă articole ce îți alungesc forma corpului prin croiala lor. Această formă poate arăta fabulos dacă îți alegi articolele potrivite! Topurile ce îți evidențiază talia, spatele și zona decolteului sunt cele mai potrivite și cu siguranță vor atrage priviri. Ești pregătită pentru mai multe vești bune? Accesoriile precum cerceii și colierele extravagante sunt arma ta secretă!

1. Începe cu partea de sus 

Topuri must-have 

Go wild, pear shape! Când vine vorba de topuri îndrăznețe, lumea este la picioarele tale! Dacă îți plac culorile aprinse și tiparele îndrăznețe, ești o norocoasă! 

  • decolteuri în V
  • decolteuri drapate, rotunjite, ce cad sub clavicula
  • decolteuri adânci rotunjite 

În general, topurile mai structurate sau pe corp îți definesc zona șoldurilor și atrag atenția asupra taliei. 

2. Apoi, adaugă straturi 

Sacouri must-have 

Așa cum se aplică la fiecare formă despre care am tot discutat și în articolele anterioare, adăugarea unei jachete sau a unui sacou va face diferența. Această formă arată minunat în piese ce au croială A, jachete până la talie și orice piesă care ajunge până la mijlocul coapsei. 

3. Spune DA rochiilor

Rochii perfecte pentru tine

Wow, câte opțiuni! Poți alege rochii cu decupaje, brodate, cu spatele gol, mânecile bufante sau cele ce au curea în talie. Și rochiile cu croială A arată fantastic,  ceea ce este valabil și pentru fuste. 

4. Ultimul, dar nu cel din urmă 

Cei mai buni jeansi și pantaloni 

Dacă în partea superioară putem purta imprimeuri și forme dinamice, o sugestie pentru pantaloni si jeansi ar fi să alegi culori mai subtile, iar ca model poți alege evazați, decupați sau pentru un look vintage poți opta pentru o pereche de pantaloni clasici. 

5. Nu uita de accesorii 

Accesorii must-have

Da da da! Coliere groase, stratificate sunt făcute pentru tine! Iți place să porți cercei? Super! Cu cât mai mari, cu atât mai bine! A, și nu uita! O pălărie cu bor mare îți va veni minunat! 

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram