Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. CULORI PASTEL PENTRU TOAMNA ASTA? CE REVOLUȚIONAR! – The Outfit

CULORI PASTEL PENTRU TOAMNA ASTA? CE REVOLUȚIONAR!

Anumite culori devin trenduri an de an, stabilind un punct de plecare atât pentru societate, cât și pentru industria fashion. În general, alegerea culorilor nu „se întâmplă doar”: există un fundal social, economic și cultural în spatele ei. Elemente precum podiumurile și moda din orașele mari, elegante, dau tonul tendințelor și culorilor care vor fi purtate pe tot parcursul anului.

După o perioadă complicată la nivel mondial, culorile din acest sezon devin mai strălucitoare și ne umplu dulapurile și viața cu optimism. Deși tonurile clasice precum kaki sau maro vor continua să fie la modă, culorile mai vii și mai deschise precum galbenul, liliacul se vor strecura în ținutele noastre. Dar hai să vedem cum le putem purta și care dintre acestea ți se potrivesc cel mai bine! 

DULCEAȚA LILIACULUI VA CUCERI STRĂZILE 

Liliacul este, fără îndoială, una dintre marile vedete ale sezonului. Deși este posibil să asociem culorile pastelate cu vara, liliacul îți poate fi în continuare alături când e frig afară. Acest ton transmite feminitate și va adăuga o notă de dulceață tuturor ținutelor tale.

Mi se potrivește această culoare?

Liliacul este potrivit în special femeilor ce se identifică prin colorimetrie cu primăvara și vara, deoarece le luminează fața.

Cum să porți liliac toamna asta?

Poartă liliacul cu alte piese din garderobă, cum ar fi blugi mom fit, mocasini bej și un cardigan alb-deschis pentru a permite topului liliac să ocupe locul central.

MARO, O CULOARE CARE NU SE DEMODEAZĂ NICIODATĂ

Mi se potrivește această nuanță?

Culorile neutre se potrivesc majorității oamenilor. În special, persoanelor identificate prin colorimetrie cu primăvara sau persoanele cu pielea aurie sau bej, ochii căprui sau părul maro închis, alun sau roșiatic vor arăta uimitor purtând această culoare.

Cum să porți maro în această toamnă?

În acest sezon, îndrăznește să porți maro într-un aspect total. Cu toate acestea, dacă consideri că este prea mult, îți sugerăm o modalitate mai puțin riscantă, dar la fel de strălucitoare de a aduce marolul în garderoba ta: purtând un blazer supradimensionat cu blugi albi, un pulover verde intens și o pereche de cizme negre.

GALBENUL VA CONTINUA SĂ NE LUMINEZE VIAȚA

Mi se va potrivi galbenul?

Galbenul strălucitor este foarte potrivit pentru femeile identificate prin colorimetrie ca iarna. Cu toate acestea, în funcție de intensitatea culorii, aceasta poate fi potrivită și pentru alte colorimetrii. Dacă simți că te identifici ca toamna, atunci o nuanță de ocru sau muștar ți se va potrivi cel mai bine. Dacă nuanța pielii este destul de rece, poți alege o nuanță pastelată sau strălucitoare de galben, deoarece îți va aduce luminozitate pe față.

Cum să purtăm galben toamna asta? 

În acest sezon, te încurajăm să porți galben cu tonuri mai neutre și mai inchise, cum ar fi albastru bleumarin, pentru a echilibra intensitatea. Ne place o cămașă din denim purtată cu o pereche de pantaloni cu imprimeu geometric albastru și o haină galbenă. Completează-ți ținuta cu o geantă pentru cumpărături maro și dresuri sau botine în aceeași culoare cu geanta dvs. O combinație confortabilă, colorată, care va înveseli cele mai gri zile de toamnă.

VERDE ADUCE NATURA ÎNAPOI ÎN ȚINUTELE NOASTRE

În această toamnă-iarnă, verdele va fi purtat în nuanțe mai puțin strălucitoare. Kaki va fi găsit în tot felul de piese vestimentare, iar tonurile de smarald vor fi văzute în doze mici și într-un mod mai discret.

Mi se va potrivi verdele?

Pentru femeile ce se identifică cu toamna prin colorimetrie, cu o culoare caldă și intensă, verdele va aduce luminozitate atât pielii, cât și ochilor.

Cum să purtăm verde toamna asta?

În acest sezon, poartă nuanțe verzi strălucitoare cu alte culori de toamnă. Încearcă un pulover lime, cosy și poartă-l cu pantaloni kaki, încălțăminte sport și o geantă din piele întoarsă.  Dacă poți, asigură-te că alegi o piesă tricotată groasă pentru a crea un aspect plin de contrast atât în ​​ceea ce privește culoarea, cât și textura.

Vrei ca stilistul tău personal să îți trimită haine care să se potrivească culorii și tonului pielii tale? Nu uita să completezi asta în profilul tău. Toate acestea îl vor ajuta să pregătească pentru tine cel mai bun set personalizat, plin de culorile de care ai nevoie.  

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram