Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. ROȘU, CULOAREA VEDETĂ A LUNII DECEMBRIE – The Outfit

ROȘU, CULOAREA VEDETĂ A LUNII DECEMBRIE

Roșu este mai mult decât o culoare! Credem că există o nuanță de roșu pentru fiecare femeie și pentru fiecare moment! Trebuie doar să găsești nuanța ta potrivită. Dacă îți plac de regulă tonurile reci, o rochie roșie Valentino îți va lumina look-ul, dacă alegi însă tonuri mai calde, o nuanță mai portocalie va funcționa mai bine și cu siguranță va întoarce priviri!

De un lucru suntem siguri, roșu atrage atenţia cum nicio altă culoare sau chiar mix de culori nu o face și, incontestabil este culoarea vedeta a fiecărui sfârşit de an. Fiind o culoare asociată cu iubirea, puterea şi senzualitatea, se află în lumina reflectoarelor şi, din acest motiv, ne-am gândit să lansăm o provocare stilistică: cum ar fi să abordezi un look all red?

Nu va exista nicicând un moment mai potrivit si, daca tot aveai de gând să porţi o piesă roşie, precum o fustă sau bluză în perioada aceasta, mai este un pas mic de făcut. Vei avea şansa de a experimenta acel The red dress effect, o credinţă conform căreia femeile care se îmbracă în roşu sunt mult mai atrăgătoare pentru sexul opus, dar si ele prind încredere în propria persoana, împrumutând din puterea si strălucirea acestei culori deosebite.

TIPS & TRICKS

Există mai multe nuanțe de roșu: roșu mac, roșu zmeuriu, roșu rubiniu, roșu cărămiziu, roșu cireșiu …. sunt zeci de nuanțe posibile astfel că un prim pas ar fi să alegi nuanța de roșu potrivită ție, luând în considerare culoare parului, a ochilor și cea a pielii.

Dacă nuanța părului este șaten închis sau negru și culoarea ochilor, căprui sau negru, atunci o nuanță de roșu închis va arăta extraordinar, în schimb dacă ai ochii albaștri sau verzi poți purta nuanțe de roșu strălucitor.

Un păr blond deschis și ochii albaștrii deschiși sau verzi vor fi puși in valoare de o nuanță mai pală de roșu, în timp ce un păr blond cenușiu trebuie alăturat nuanțelor de roșu închis și purpuriu, iar dacă ai părul roșcat încearcă nuanțe de roșu portocaliu.

Odată ce ai identificat nuanța de roșu care ţi se potrivește, te sfătuim să te limitezi la această si să construieşti ţinuta alegând piese în acelaşi ton de roşu. Este recomandat ca piesele sa fie simple, minimaliste, fără aplicaţii, broderii sau elemente speciale. Mai degrabă, încearcă să te joci cu texturile, să asociezi pielea cu un material preţios precum mătase sau satin, să combini catifeaua cu dantela sau voalul cu piesele tricotate.

IATĂ CÂTEVA DINTRE ŢINUTELE NOASTRE FAVORITE!

În cadrul unei întâlniri cu familia alege un pulover roşu, supradimensionat şi mixează-l cu o fustă sau o rochie din voal. Totodată îl poţi combina cu o pereche de pantaloni din piele sau piele ecologică. Poţi opta pentru acelaşi pulover supradimensionat sau pentru unul cropped, astfel încât să-l porţi puţin bluzat peste betelia pantalonilor.

Pentru o iesire mai deosebită la restaurant, te poţi inspira din ţinuta purtată de Celine Dion. Mixează o pereche de pantaloni din satin sau tafta cu o maletă din caşmir, iar peste aceasta adaugă un sacou din catifea.

Pentru un outfit urban îmbracă o rochie tricotată şi optează pentru o pereche de cizme înalte ce urmează linia piciorului. 

@theoutfit.ro

Rochia perfectă pentru seara de Crăciun #foryouchristmas #fypchristmas

♬ I AM WOMAN – Emmy Meli

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram