Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE STILUL TĂU – The Outfit

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE STILUL TĂU

Arată-ne garderoba ta! 

Lasă-l pe stilistul tău personal să-ți cunoască stilul personal! 

Ce fel de pantaloni îți plac cel mai mult? Ce rochie și-ar putea face loc în garderoba ta? Chiar dacă crezi că știi cum să te îmbraci, uneori poate fi dificil să răspunzi la aceste întrebări. Dar dacă ai putea vedea hainele? Cu siguranță ar fi mult mai ușor!

Stilul tău face asta pentru tine! Cu acest joc vizual vei descoperi mai multe despre stilul tău într-un mod interactiv! 

CE ESTE STILUL TĂU?

La TheOutfit, credem că nu este nimic mai bun decât să profiți la maxim de stilul personal. Vrem să îți îmbunătățim stilul personal și, din acest motiv, am creat un joc distractiv care te va ajuta, de asemenea, să afli mai multe despre tine și despre modul în care te îmbraci.

Accesează profilul tău de pe site-ul theoutfit.ro pentru a găsi categoria – stilul meu. La secțiunea profilul meu, vei regăsi o imagine a unui articol vestimentar. Click & have fun! Gândește-te pentru tine o clipă … îți place ceea ce vezi și l-ai include în garderoba ta?

Vei trece printr-o serie de piese vestimentare, iar tu ne vei arăta dacă ai purta sau nu, sau dacă pur și simplu îl ai deja în garderoba ta! Joacă de multe ori pentru a învăța treptat din ce în ce mai mult despre ceea ce îți place să porți.

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE STILUL TĂU

Accesând și secțiunea stilul meu nu vei descoperi doar stilurile care îți plac cel mai mult, chiar vei oferi stilistului tău personal informații valoroase pentru momentul în care setul tău este pregătit! Cel mai probabil vei primi un setul visurilor tale! 

Aceste informații vor fi o sursă excelentă de inspirație pentru stilistul tău personal. Cu cât stilistul tău personal are mai multe informații, cu atât este mai probabil să îți placă ca hainele pe care le primești. 

Ești pregătită? Conectează-te la profilul tău și lasă-ne să aflăm mai multe despre stilul tău! 

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram