Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. STRĂLUCEȘTE ÎN COLECȚIA BLACK & WHITE by EMA\T Concept – The Outfit

STRĂLUCEȘTE ÎN COLECȚIA BLACK & WHITE by EMA\T Concept

Timpul petrecut cu tine este cel mai important! Și când spunem asta ne gândim la momentul în care savurezi cafeaua de dimineață, te bucuri de plimbarea aia în parc sau pur și simplu privești un apus printre draperii. Dar ce ai spune dacă ai avea timp să îți reînnoiești garderoba fără să mergi la shopping, pierzând ore întregi, încercând să găsești piese vestimentare potrivite pentru tine.

La The Outfit poți economisi zecile de minute pierdute printre rafturi și chiar te încurajăm să ai grijă de timpul tău! 

Tocmai de aceea, am lansat împreună cu EMA\T Concept o colecţie capsulă: Black & White pentru ca tu să străluceşti în ţinutele tale preferate. Acest concept te va ghida printre câteva piese vestimentare menite să construiască pentru tine ținute stylish pentru orice ocazie!

Colecția Black & White conține piese ce vor fi pentru tine o sursă inepuizabilă de idei de styling.  

COLECȚIA BLACK & WHITE by EMA\T Concept

  1. Pantaloni Torno Black Innovation Focus

Pantalonii culotte, cunoscuți și sub numele de fustă‑pantaloni, triumfă în acest an. Neobișnuiți și atrăgători, în această colecție pot fi purtați cu o cămașă albă pentru o ținută office, iar pentru un accent în talie poți adăuga o curea care va da un suflu nou look-ului tău.

2. Rochie Rhonda Black Home Office

Rochia midi cu cordon în talie este perfectă dacă preferi articole de îmbrăcăminte simple, dar elegante! Cordonul din talie accentuează talia, iar pentru un aer mai casual poți purta rochia cu un cardigan tricotat alături de cizmele tale preferate pentru un aspect confortabil și romantic!

3. Sacou Sally From Monday to Sunday – White

Acest sacou este o piesă vestimentară prin intermediul cărei poți reinventa mai multe ținute fără efort. Versatilitatea este cheia și acest sacou putem spune că o deține. Purtat fie la birou, fie la o întâlnire romantică, sacoul este o piesă ce a suferit transformări atât din punct de vedere a texturii, cât și a culorii și a stilului.

4. Palton Plane Black & White Went Offline

Avantajul acestui palton este că poate fi asortat ușor, culoarea fiind cea care oferă inspirație pentru outfit-uri, dar și o sursă pentru idei de styling. În această colecție, poate fi purtat alături de rochia Rhonda Black Home Office sau chiar împreună cu pantalonii Torno Black Innovation Focus și cămașa albă Tiara White Teamleader.

5. Fusta Stere Grey Monday Mood

Acest model de fustă asimetrică pune în evidență talia, dar devine mai largă în jurul șoldurilor și a picioarelor. Poart-o cu un sacou negru și o pereche de cizme cu toc mediu. Vei arăta fantastic! Acesta este un aspect feminin și foarte clasic și cu siguranță în trend.

6. Cămașa Tiara White Teamleader

Da, clasica piesa din garderoba oricărei femei, cămașa alba! Este exact acea piesa pe care o cumperi de-a lungul vieții în tot felul de forme, mărimi, lungimi si ajunge sa te salveze din impas atunci când deschizi larg ușile șifonierului si nu știi ce să porți. Aceasta poate fi purtată în această colecție împreună cu pantalonii Torno Black Innovation Focus.

7. Sacou Sally From Monday to Sunday – Black

Sacoul este vedeta multor ținute de birou. Elegant și sofisticat, poate fi purtat și în afara ținutelor formale. Asocierea și potrivirea articolelor mai office cu cele mai casual este un trend! Îți recomandăm să îl porți cu fusta asimetrică și un top negru din satin. Completează-ți ținuta cu o pereche de cizme negre și o geantă de umăr de culoare neagră.

8. Top Satin Black

Topurile din satin vor fi întotdeauna o alegere bună pentru fiecare sezon. Acest top este o piesa vestimentara extrem de versatilă si de practică pentru că poate fi purtat în diferite moduri și stiluri. În această colecție, poate fi purtat cu fusta Stere Grey Monday Mood sau chiar cu pantalonii Torno Black Innovation Focus pentru o ținută monocromatică.

Noul mod de shopping

Ținute alese de un stilist pentru tine, în confortul casei tale.

Comandă un set

Vrei mai multe tips & tricks, idei de ținute sau sugestii? Urmărește @theoutfit.ro pe Instagram