Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. Cariere – The Outfit

Creștem împreună.

Construim cea mai personalizată experiență de online shopping din Europa.

Viziunea noastra.

Vrem ca fiecare persoana sa poata avea access la fashion shopping 100% personalizat pe propriul stil & fit. Rapid, fara efort si fara bani blocati in produse pe care trebuie sa le returnezi.

Cultura noastra.

Construim ce conteaza

In primul pas identificam cele mai relevante probleme din online fashion iar apoi gasim solutii pragmatice pe care le implementam privind de la client spre produs si nu de la produs spre client.

Gandim la scala larga

Ne-am propus sa construim un serviciu care sa ajute cat mai multi oameni. Prin urmare, majoritatea strategiilor pe termen lung implica gandirea la o scala larga.

Idei > Ego

Obiectivul nu e convingerea celorlati ca ideea ta e mai buna ci construcția celei mai bune solutii. Urmărim sa iesim mereu cu alte idei decat cu cele cu care am intrat, fara sa ne abandonam principiile sau gandirea ci imbogatindu-ne cu ideile si gandirea celorlalti.

Get it done

Nu evitam responsabilitati, suntem orientati catre solutii si ne asumam riscurile care vin la pachet cu a ne misca rapid. Stim ca pentru inovatie e necesar sa gresim, dar nu terminal. Ne asumam greselile si sarbatorim cand invatam.

Pozitiile deschise

Fashion

Descoperă cum vom construi noul mod de shopping personalizat și care sunt pozițiile deschise. Vrei să afli mai multe? Intră aici!

Operațiuni & Logistică

Descoperă cum vom construi noul mod de shopping personalizat și care sunt pozițiile deschise. Vrei să afli mai multe? Intră aici!