Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. Specialist comenzi – The Outfit

Specialist comenzi

Ne pasa foarte mult de modul in care clientii interactioneaza cu produsele The Outfit si de experienta lor de "unboxing", asa ca daca crezi ca te regasesti in descriere, vino in echipa noastra sa schimbam modul in care se cumpără produse vestimentare în România.

Tip job: Full time

Locație: București

Despre noi

The Outfit este un serviciu de personal styling pentru femei, bazat pe stilul, corpul, si lifestyle-ul tau. Iti creezi un profil raspunzand la cateva intrebari despre preferintele tale de style & fit, iar apoi un stilist din echipa noastra iti pregateste setul format din 5 produse vestimentare. Probezi acasa hainele si platesti (dupa ce probezi) doar produsele pe care alegi sa le pastrezi.

Suntem aici pentru a ne ajuta clientii sa arate bine, fara niciun efort.

Am pornit The Outfit cu misiunea de a reinventa experienta de shopping. Vrem sa personalizam modul in care fiecare persoana isi cumpara haine, combinand expertiza stilistilor vestimentari cu analiza de date. In cele din urma, reusim sa livram clientilor, nu doar produse vestimentare potrivite corpului si preferintelor individuale de stil, ci o intreaga experienta de shopping, la ei acasa.

Responsabilitatile tale vor fi:

  • Tu esti cel care va asambla fiecare set care ajunge in mainile clientilor nostri si te vei asigura ca toate elementele necesare sunt disponibile.
  • Vei interactiona cu toate departamentele asa ca trebuie sa fii un bun team player 
  • Pentru ca experienta de unboxing este o prioritate pentru noi, trebuie sa ai o atentie foarte mare la detalii.
  • pentru că tot am spus despre produs, vei fi în prima linie atunci când vine vorba despre feedback pe operatiuni & logistica și ne așteptăm să colaborezi cu noi inclusiv pentru dezvoltarea proceselor interne.
  • vei avea un volum de muncă care va creste in intensitate pe parcurs (odata cu cresterea startupului) așa că dacă vrei să reușești, unul dintre secrete este să îți placă foarte mult 
  • ți-ar fi de folos să știi (dar nu limitat doar la asta): MS Office (Word, Excel, Power Point), Google Mail, Slack;
  • experienta in inventory management este un plus

Nu ai nevoie de experienta anterioara intrucat suntem convinsi ca vei invata rapid tot ce ai de facut. Iar daca ai experienta de minim 6 luni in pozitii similare, este un bonus!

Programul de lucru este 9:00 - 18:00, insa iti poti organiza timpul cum crezi de cuviinta, cat timp iti indeplinesti task-urile. Nu uita, ne bazam pe tine sa fii autonom si sa iti organizezi singur sarcinile!

Ce ofera acest rol?

  • In primul rand, iti promitem ca va fi o experienta de invatare fantastica pentru tine! Intr-un startup lucrurile sunt foarte dinamice si problemele ce necesita rezolvare sunt foarte variate, asa ca vei invata intr-un an, cat altii in 10! Vei invata nu doar lucruri din domeniul tau de expertiza, ci din aproape toate! :)
  • Oportunitati de crestere ale salariului, in functie de performanta si rol.
  • Un mediu de lucru dinamic si placut: punem mare accent pe lucrul in echipa si pe dezvoltarea fiecarui membru. Ne place sa fim productivi, sa ne simtim bine la lucru si mai ales sa ne atingem obiectivele impreuna ca echipa!

Beneficii

Petreceri în echipă

Program de lucru flexibil

Feedback constant

Hybrid workplace

Discounturi pentru angajați

Alte pozitii deschise:

Customer Experience Specialist