Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. Despre noi – The Outfit

Ce este the Outfit?

The Outfit este un serviciu de personal styling pentru femei, bazat pe stilul, corpul și lifestyle-ul tău.

Spune-ne ce îți dorești iar unul din cei peste 14 stiliști din echipa noastră îți va prezenta până la 15 produse online. Alegi ce probezi acasă și plătești doar ce păstrezi.

Misiunea noastră

Suntem aici pentru a te ajuta să arăți bine. Fără niciun efort.

Am pornit The Outfit cu misiunea de a reinventa experiența de shopping. Vrem să personalizam modul în care fiecare persoană își cumpără haine, combinând expertiza stiliștilor vestimentari cu analiza de date.

În cele din urmă, reușim să livrăm clienților, nu doar produse vestimentare potrivite corpului și preferintelor individuale de stil, ci o întreagă experiență de shopping, la ei acasă.

Valoarea adăugată

Clienții noștri apreciază în primul rând diversitatea produselor vestimentare pe care le găsesc în setul lor. Chiar dacă atunci când își completează profilul, majoritatea selectează brand-urile preferate și intervalul de preț pentru fiecare categorie de produs, algoritmii noștri recomandă stilistului vestimentar brand-uri similare, acesta reușind să compună un set cu produse de la brand-uri noi, pe care de cele mai multe ori, clienții nu le-au încercat niciodata.

Primim adesea feedback pozitiv de la clienți care au primit perechea perfectă de jeanși sau o rochie de la un brand local pe care nu l-ar fi încercat niciodată.

Echipa

Co-founder & CEO

Ciprian

Co-founder & COO

Serban

Co-founder & Head of Product

Horia

Fashion Stylist

Sabina

Lead Data Analyst

Victor

Full Stack Web Developer

Robert

Content specialist

Marilena

Customer support specialist

Marina

Distribution specialist

Stefania

Distribution specialist

Mirela

Fashion Stylist

Andreea

Fashion Stylist

Mihaela

Fashion Stylist

Irina

Senior Fashion Buyer

Mariana