Probează outfit-uri alese de un stilist, la tine acasă. Termeni si conditii – The Outfit

Termeni si conditii

Termenii și condițiile de mai jos (împreună cu documentația menționată în aceștia) constituie termenii și condițiile de utilizare pe bază cărora tu poți accesa și utiliza serviciile puse la dispoziție de către The Outfit utilizatorilor săi, ca vizitator sau ca utilizator înregistrat.

Acești termeni reglementează accesul și folosirea site-ului www.theoutfit.ro (”Site-ul”) pus la dispoziție de SC OUTFIT TECHNOLOGIES SRL, cu sediul în București, Strada Tudor Arghezi 8-10, București 020945, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/14598/2020, cod unic de înregistrare 43274921 (”The Outfit”).

Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare la accesarea Site-ului, întrucât aceștia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a acestuia. Prin înregistrarea și accesarea serviciilor furnizate de The Outfit prin intermediul Site-ului, declari că ai fost informat și confirmi că accepți acești Termeni și Condiții și Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. În cazul în care nu ești de acord cu prezentele condiții de utilizare, te rugam să nu utilizezi Site-ul și/sau serviciile The Outfit.

CREAREA CONTULUI PE SITE-ULUI THE OUTFIT.RO

Site-ul poate fi accesat în mod gratuit de orice persoană, de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.

Pentru a avea acces la serviciile specifice furnizate de The Outfit este necesară crearea unui cont de utilizator, prin furnizarea unor informații personale precum nume, prenume, număr de telefon și adresă de e-mail.

În prezent, Site-ul permite accesarea unor servicii (”Servicii”) precum:

Pentru a avea acces la Serviciile și beneficiile oferite de The Outfit este necesară crearea unui cont și setarea unei parole. Pentru evitarea utilizării contului tău de către persoane neautorizate, fără consimțământul tău, recomandăm setarea unei parole care să nu fie cunoscută sau ușor identificabilă de o terță persoană. În cazul în care ai uitat parola sau aceasta a fost dezvăluită accidental către terțe persoane, recomandăm să procedezi la schimbarea parolei în cel mai scurt timp și să ne contactezi telefonic sau la adresa comenzi@theoutfit.ro în cel mai scurt timp.

Pentru crearea contului este necesară totodată și parcurgerea unui chestionar creat de specialiștii noștri pentru identificarea preferințelor tale stilistice, a principalelor caracteristici fizionomice (înălțime, greutate, etc.) și a oricăror detalii pe care le consideri necesare pentru crearea profilului tău stilistic (”Chestionarul”). Poți alege să răspunzi la toate sau doar la o serie de întrebări din Chestionar, însă te rugăm să ai în vedere că răspunsurile la întrebările din Chestionar ne sunt necesare pentru a-ți putea recomanda produsele potrivite stilului și caracteristicilor tale.

Pentru crearea contului este necesar să accepți Termenii și Condițiile, precum și Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

ACCESUL LA SITE. CONDIȚII GENERALE PENTRU PLASAREA COMENZILOR

Clientul

În sensul Termenilor și Condițiilor, ”Client” este orice juridică sau orice persoană fizică, în vârstă de peste 18 ani, care accesează Site-ul și acceptă Termenii și Condițiile și Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. The Outfit își rezervă dreptul de a selecta clientele și de a restricționa utilizarea Site-ului și/sau a Serviciilor, în caz de utilizare neconformă sau abuzivă.

Clientul poate plasa comenzi cu livrare doar pe teritoriul României.

Obiectul Termenilor și Condițiilor

Termenii și Condițiile reglementează relația contractuală dintre tine și The Outfit, respectiv drepturile și obligațiile ce se stabilesc cu ocazia plasării unei comenzi pe Site-ul nostru. În utilizarea Serviciilor, Clientul are obligația de a citi și respecta, în orice moment, Termenii și Condițiile de față.

Serviciul de Styling

Serviciul de Styling presupune analiza, de către un stilist, a preferințelor tale stilistice, a fizionomiei și altor informații furnizate de tine cu ocazia completării Chestionarului. Pe baza răspunsurilor tale, echipa The Outfit îți va pregăti un set de recomandări și va construi o serie de outfit-uri adecvate preferințelor tale.

Costul Serviciului de Consultanță Styling este de 49 lei (TVA inclus) și va fi suportat de Client la momentul plasării comenzii. Costul Serviciului de Styling nu este supus restituirii sau politicii de retur, însă va fi redus din contravaloarea produselor pe care alegi să le păstrezi.

Pregătirea și livrarea Setului The Outfit

Ulterior prestării Serviciului de Consultanță Styling, echipa The Outfit va pregăti și trimite, la adresa indicată de Client, o cutie conținând cinci articole vestimentare (haine și accesorii) alese pe baza preferințelor Clientului (”Setul The Outfit”).

Clientul va avea la dispoziție un interval de 3 zile pentru a decide produsele pe care dorește să le păstreze și, totodată, de a returna produsele care nu se potrivesc preferințelor sale.

Clientul are următoarele opțiuni:

Plata produselor se va realiza conform prevederilor art. 2.8 (Informații legate de plăți).

În cazul în care Clientul nu comunică The Outfit, în termen de cel mult 3 zile de la primirea coletului, decizia sa privind restituirea tuturor sau unora dintre produsele primite, prin intermediul Secțiunii ”Contul meu”, se va considera automat că dorește să păstreze toate produsele, iar opțiunea de retur nu va mai fi disponibilă pentru niciunul dintre produsele primite. În acest caz, The Outfit va proceda la retragerea, din contul Clientului, a contravalorii tuturor produselor, fără nicio altă notificare sau autorizare prealabilă.

Procedura de retur

Prin achiziționarea Serviciilor The Outfit conform Termenilor și Condițiilor prezente, Clientul solicită prestarea de către The Outfit a unui serviciu de styling, precum și a unui serviciu de livrare și punere la dispoziție a unor articole vestimentare selectate în mod specific pentru Client.
Clientul poate decide să păstreze sau nu articolele trimise într-un interval de timp limitat (3 zile de la data primirii Setului The Outfit).

Pentru a returna articolele nedorite, Clientul trebuie să finalizeze procesul din secțiunea ”Contul meu” de pe Site, să introducă articolele nedorite în ambalajul original și să intre în contact cu serviciul de livrare al curierului. Cererea de retur trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la primirea Cutiei.

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, respectiv probate (dar nepurtate), fără pete, urme de uzură sau rupturi, cu toate accesoriile, etichetele și cutiile intacte. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât poate pune în pericol sănătatea altor clienți.

Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost selectate  la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea coletului, returul poate fi refuzat.

Dreptul de retragere

Clientul își poate exercita dreptul de retragere cu privire la Serviciul de Styling până la momentul executării serviciului (adică până la momentul la care The Outfit livrează Clientului e-mail-ul prin care îl informează că stilistul a evaluat preferințele sale și a pregătit cutia ce conține articolele vestimentare dedicate Clientului).

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, Clientul consimte la executarea Serviciului de Styling și declară că înțelege că, odată ce acesta a fost prestat, își va pierde dreptul de retragere.

Clientul își poate exercita dreptul de retragere cu privire la articolele vestimentare primite și achitate în termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea acestora.

În cazul în care dorește să se retragă, Clientul trebuie să contacteze The Outfit în timp util, indicând dorința sa de retragere prin e-mail la adresa comenzi@theoutfit.ro. Un model de formular de retragere este pus la dispoziția Clientului la finalul Termenilor și Condițiilor.

Costul returului va fi suportat de către The Outfit.

Prețuri

Taxa de Styling. The Outfit aplică o Taxă de Styling, aferentă Serviciului de Styling. Această taxă este percepută la momentul plasării unei comenzi de către Client.

Prețul produselor. Prețul articolelor vestimentare din fiecare Set The Outfit variază în funcție de preferințele și informațiile furnizate de Client cu ocazia completării Chestionarului. În orice caz, prețul fiecărui articol trimis de echipa

The Outfit va fi afișat atât în Secțiunea ”Contul meu”, cât și în cuprinsul formularului pe care îl vei regăsi în colet.
Prețul aferent fiecărei comenzi depinde de decizia Clientului de a păstra sau nu articolele recomandate. La primirea comenzii, Clientul are la dispoziție 3 zile pentru a decide articolele pe care le păstrează, valoarea finală a comenzii urmând a fi calculată la expirarea acestui termen, în funcție de prețul articolelor păstrate și decizia Clientului. 

În cazul în care Clientul înregistrează un credit excedentar în contul său, acesta va fi utilizat cu prioritate ca metodă de plată a Serviciului de Styling sau pentru plata produselor.

Informații legate de plăți

Facturarea și încasarea sumei aferente comenzii se va realiza la expirarea termenului de 3 zile de la primirea Cutiei.

Prețul articolelor vestimentare va fi facturat în lei și include TVA, conform reglementărilor în vigoare.

Toate operațiunile financiare si plățile efectuate pentru achiziționarea serviciilor prestate prin intermediul Site-ului sunt procesate de procesatorul de plăți extern, Stripe Inc. și stocate pe serverele acestuia.

Site-ul asigură un nivel de securitate conform cu rigorile aplicate sistemelor electronice de plată la distanță.
Informațiile de plată ale Clientului sunt stocate în sistemele procesatorului de plăți Stripe, care este și unicul responsabil privind securitatea tranzacțiilor efectuate cu cardul Clientului.

Toate conexiunile si comunicațiile între Site, sistemele The Outfit și procesatorul de plăți sunt criptate și securizate. Pentru mai multe detalii despre modalitatea de stocare a informațiilor dumneavoastră, precum și despre securitatea tranzacțiilor efectuate ,vă recomandăm să accesați pagina procesatorului de plăți Stripe, https://stripe.com/en-ro/privacy

The Outfit nu este responsabil pentru furnizarea, de către Client, a unor date incorecte sau incomplete și nici pentru pierderile sau prejudiciile suferite de Client ca urmare a utilizării frauduloase a metodelor de plată de către Client sau alte terțe persoane.

Răspundere pentru Neplata Articolelor Primite

În cazul în care nu rambursați produsele primate în Cutie în termenul de 3 zile de la primirea coletului, întreaga sumă va fi retrasă de pe cardul înregistrat în Site. În cazul în care cardul nu este valid, nu are disponibil bănesc sau, din orice motive, suma nu poate fi retrasă, The Outfit vă va informa în acest sens și veți avea la dispoziție un termen de 10 zile pentru a efectua plata.

Neplata produselor nereturnate în conformitate cu prevederile prezentelor Termene și Condiții atrage răspunderea civilă sau penală a Clientului, după caz. Atragem atenția asupra faptului că fapta de a nu returna articolele vestimentare transmise de The Outfit sau de a nu le achita conform celor prevăzute în Termenii și Condițiile acceptate ÎNTRUNEȘTE ELEMENTELE CONSTITUTIVE ALE INFRACȚIUNII DE ABUZ DE ÎNCREDERE prevăzute la art. 238 din Codul penal și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. The Outfit descurajează orice tentativă de fraudă și va efectua toate demersurile legale necesare pentru a asigura atragerea răspunderii persoanelor ce se fac vinovate de astfel de fapte.

The Outfit își rezervă dreptul de a urma toate căile legale pentru sancționarea acestor fapte, pentru limitarea tentativelor de fraudă și pentru recuperarea prejudiciilor suferite ca urmare a plasării comenzilor fără intenția de achitare a contravalorii acestora.

CONDIȚII SPECIFICE PENTRU ABONAȚI/ CLIENȚI RECURENȚI

Descrierea serviciului

The Outfit oferă utilizatorilor săi recurenți posibilitatea accesării serviciilor pe bază de abonament (”Abonamentul”). Abonamentul presupune prestarea Serviciul de Styling și pregătirea și transmiterea Setului de Outfit lunar, bimestrial sau trimestrial (în funcție de tipul de Abonament selectat).

Pentru obținerea unui Abonament, utilizatorul trebuie să urmeze pașii de înregistrare prevăzuți în Secțiunea 1, să completeze Chestionarul și să selecteze unul dintre tipurile de Abonamente oferite de The Outfit.

Tipuri de Abonamente

The Outfit oferă Clienților săi următoarele tipuri de Abonamente:

Prețul Abonamentului

Prețul Abonamentului, precum și accesul la serviciile aferente fiecărui tip de abonament vor fi reglementate în conformitate cu Termenii și Condițiile aplicabile la data achiziționării acestora, iar acceptarea acestora reprezintă acordul dvs. în vederea încheierii acestui contract, precum și pentru plata Abonamentului până la momentul încetării acestuia.

Abonamentul va fi achiziționat de Client la prețul afișat și va avea conținutul afișat la data achiziționării (prețul afișat include TVA). The Outfit vă oferă discount-uri și beneficii în cazul achiziționării abonamentului cu plata în avans pentru 12 luni.

Prețurile și modalitățile de plată sunt supuse termenilor și condițiilor generale prevăzute în Secțiunile 2.7 și 2.8.

Durata Abonamentului

Durata abonamentului achiziționat este nelimitată.

Aveți posibilitatea de a solicita încetarea Abonamentului, aceasta intervenind la finalul lunii contractuale în care ați solicitat încetarea.

Încetarea abonamentului

Abonamentul încetează în una dintre următoarele situații: (a) ca urmare a unei solicitări de încetare din partea Clientului; (b) prin rezilierea sa de către The Outfit, în caz de neplată sau în cazul încălcării prevederilor din cuprinsul Termenilor și Condițiilor; (c) în alte modalități prevăzute de lege.
Cesiune

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, Clientul își dă acordul cu privire la cesionarea către orice terț a oricăror drepturi și obligații ce revin Clientului în temeiul Abonamentului, iar The Outfit va transmite o notificare în acest sens la datele de contact introduse de Client în contul de utilizator.

CARDURI CADOU

Descrierea Cardurilor Cadou

Cardul Cadou The Outfit permite deținătorului să acceseze oricare Serviciu The Outfit în schimbul și în limita creditului disponibil pe Cardul Cadou. În cazul în care creditul disponibil nu este suficient pentru a acoperi costul serviciilor, deținătorul va suporta diferența dintre costul serviciului și creditul disponibil.

Limitări

Cardul Cadou nu poate fi utilizat pentru achiziționarea altor Carduri Cadou și nici nu poate fi revândut sau schimbat în numerar.

Creditul disponibil pe un Card Cadou nu poate fi transferat pe un alt Card Cadou.

Riscul pierderii

Proprietatea și riscul pierderii Cardului Cadou sunt transferate către Client sau utilizatorului Cardului Cadou la momentul emiterii Cardului Cadou de către The Outfit. The Outfit nu va fi răspunzător pentru pierderea, furtul sau distrugerea Cardului Cadou și nici pentru utilizarea nepermisă a acestuia de către o terță persoană fără acordul deținătorului.

PROGRAME DE LOIALIZARE

Recomandă-ne unui prieten

The Outfit recompensează Clienții care ne recomandă altor persoane.

Recomandarea se realizează prin transmiterea unui link de recomandare transmis de utilizator către alte persoane. Este interzisă transmiterea linkurilor de recomandare către sine sau către o altă adresă a aceluiași Client.

Prin intermediul recomandărilor, atât Clientul, cât și persoana care primește recomandarea vor primi beneficii sau discount-uri sub formă de credit în contul The Outfit.

Dacă ne recomanzi, beneficiile se vor adăuga în contul tău la momentul la care persoana recomandată plasează prima sa comandă pe Site-ul The Outfit și vor putea fi folosite pentru achiziționarea de produse (creditul rezultat în urma recomandării nu poate fi folosit pentru plata Serviciului de Styling).

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând condițiile de participare la programul de recomandări, de a-l întrerupe sau de a-l bloca pentru anumiți clienți.

Coduri promoționale

The Outfit poate pune la dispoziția utilizatorilor săi sau altor persoane coduri promoționale de reducere sau alte asemenea beneficii.

Codurile promoționale nu pot fi cumulate sub nicio formă. Unei comenzi i se poate aplica un singur cod promoțional. Un cod promoțional poate fi aplicat o singură dată.

Fiecare cod promoțional poate fi supus termenilor și condițiilor comunicate de The Outfit la momentul emiterii codurilor.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

The Outfit nu răspunde, în niciun caz, de daunele sau prejudiciile suferite de Client ca urmare a faptelor ce îi sunt imputabile acestuia din urmă sau unor terțe persoane, precum dar fără a se limita la:

În orice caz, răspunderea asumată de The Outfit față de Client nu va include pierderea profiturilor acestuia din urmă și va fi limitată la maxim suma achitată de Client către The Outfit pentru comanda în legătură cu care au fost sesizate prejudiciile.

The Outfit nu asigură și nici nu garantează în nici un caz disponibilitatea tuturor dimensiunilor sau opțiunilor pentru articolele vestimentare.

LINK-URI CĂTRE SITE-UL THE OUTFIT

Puteți trimite la Site-ul nostru printr-un link, atât timp cât faceți acest lucru într-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputației noastre și care nu profită de reputația noastră în scopuri personale.

Nu trebuie să creați un link în așa fel încât să sugerați în vreun fel orice formă de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastră atunci când nu există o astfel de situație. Nu trebuie să stabiliți un link către Site în cadrul unui website ce nu vă aparține. Ne rezervăm dreptul de a retrage dreptul la creare link către website-ul nostru fără notificare prealabilă.

Dacă doriți să utilizați conținut din website-ul nostru în afară de situațiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin email la comenzi@theoutfit.ro.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Site-ul, elementele sale componente, elementele grafice, precum si conținutul acestuia sunt deținute de The Outfit, iar utilizatorul Site-ului înțelege ca nu are niciun drept asupra acestora, cu excepția dreptului limitat de folosire, conform prezentelor Termene si condiții.

Toate informațiile afișate pe Site sunt proprietatea The Outfit sau partenerilor săi și sunt protejate, în condițiile legii, prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Nicio imagine, marcă sau semn aparținând The Outfit sau partenerilor săi nu va putea fi folosită sau terțe persoane dacă nu au obținut în prealabil consimțământul scris al titularilor.

Toate numele de companii, mărcile înregistrate, denumirile comerciale, logo-urile și siglele sunt protejate de normele aplicabile în materia drepturilor de proprietate intelectuală. Nimic din conținutul Site-ului nu trebuie interpretat ca acordarea de licență sau drept de utilizare a oricărei mărci înregistrate prezentate pe acest site fără permisiunea scrisă din partea The Outfit sau a părților terțe ce pot deține respectivele mărci.

Sunt interzise:

LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU CONȚINUTUL SITE-ULUI

Conținutul integral al Site-ului este livrat pe baza “ca disponibil”, “așa cum este” fără nicio garanție de niciun fel fie expresă, fie implicită, inclusiv, dar nelimitându-se la, orice garanții de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratețe și non-încălcare.

The Outfit nu garantează acuratețea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui conținut pus la dispoziție prin intermediul Site-ului. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricărei informații înainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Site-ului se face pe răspunderea utilizatorului.

Cu toate că depunem toate eforturile pentru asigurarea accesului la serviciile The Outfit, nu putem garanta că Site-ul nu are nicio eroare și nici că nu vor există erori sau omisiuni în conținutul acestuia. De asemenea, nu putem garanta că Site-ul și conținutul său vor fi accesibile în permanență, fără întreruperi. Nu vom răspunde în situația în care Site-ul nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilității de accesare și indiferent de durata acestei imposibilități.

De asemenea, nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul utilizatorului, sistemul IT sau datele acestuia ca urmare a utilizării Site-ului nostru sau a altor website-uri către care există link-uri în Site.

VIRUȘI

Nu garantăm că Site-ului va fi securizat sau fără niciun virus. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea sistemelor IT pentru accesul la Site și pentru folosirea propriului software anti-virus. Nu trebuie să utilizați în mod defectuos Site-ul, introducând viruși, troiani, worms sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la Site sau să permiteți accesarea acesteia de către o terță persoană.

Nu trebuie să atacați prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin încălcarea acestei dispoziții, ați comite o infracțiune conform legii române și vom raporta orice astfel de încălcare către autoritățile de investigare competențe și vom coopera cu autorități prin furnizarea identității dumneavoastră către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza acest Site încetează imediat.

MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

The Outfit poate revizui termenii și condițiile de utilizare, precum și orice alți termeni aplicabili în orice moment prin modificarea paginilor relevante. Termenii și condițiile pot suferi orice modificare, fără o notificare prealabilă, fiind aduși la cunoștință prin afișare direct în Site. Te rugăm să verifici paginile relevante pentru a lua cunoștință de orice modificări aduse termenilor și condițiilor de utilizare, întrucât respectivele modificări se vor aplica de la momentul actualizării. Dacă folosești Site-ul după o modificare, vei accepta Termenii și Condițiile modificate.

The Outfit își rezervă dreptul de a actualiza Site-ul, serviciile și ofertele în orice moment și de a schimbă conținutul acesteia. Cu toate acestea, te rugăm să ții cont de faptul că Site-ul poate fi neactualizată la momentul vizualizării acestuia, The Outfit neavând nicio obligație de a efectua actualizarea în timp real.

The Outfit depune toate eforturile pentru a vă pune la dispoziție toate versiunile Termenilor și Condițiilor aplicabile dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu identificați pe site-ul nostru versiunea care vă este aplicabilă sau care vă interesează, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre datele de contact de pe site, iar un operator vă va pune la dispoziție în cel mai scurt timp, pe e-mail, orice versiune a Termenilor și Condițiilor.

SUPORT ȘI ASISTENȚĂ

Pe perioada de utilizare a serviciilor noastre, The Outfit îți pune la dispoziție o echipă de suport. Serviciul de suport poate fi accesat în zilele lucrătoare (de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale) între orele 9.00 și 18.00, la numărul de contact afișat pe site-ul nostru sau la adresa comenzi@theoutfit.ro.

LEGEA APLICABILĂ

Pentru acești termeni și condiții de utilizare, precum și orice aspecte referitoare la sau în legătură cu conținutul lor, este aplicabilă legea română. Prin acceptarea dispozițiilor cuprinse în Termenii și Condițiile Site-ului, vă exprimați acordul ca orice aspect sau dispută derivată din acești termeni și condiții vor fi de competența instanțelor competente din București, România.

CONTACT

În cazul în care aveți orice nelămuriri cu privire la conținutul acestor termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comenzi@theoutfit.ro.